Ödmjuka IT-proffs

Kunskap och brinnande engagemang

Vi är ett erfaret, skickligt och ständigt nyfiket gäng i kärnan som nu etablerar ABIZKO på den svenska IT marknaden i första fasen. Experter inom Systemutveckling, Integration och Infrastruktur baserat på Microsofts teknologier.

Idéen bakom ABIZKO och varför vi startade var att vi upplevt att rekrytering samt samspelet i vardagen mellan sälj och leverans många gånger kan göras mycket effektivare och bättre. Detta tillsammans med lång erfarenhet från branschen och ett stort affärsnätverk medför grymma möjligheter. Vi har sett effekterna och möjligheterna som skapas när man lyckas med både rekrytering och samspelet - hur det får såväl medarbetare som företag att växa på ett sunt och framgångsrikt sätt.

ABIZKO är inte vilket IT-konsultbolag som helst. Vi är ett premiumbolag där våra konsulter spelar i Champions Leauge. ABIZKO har direkt från starten lyckats vinna spännande uppdrag från kunder som ATG, CAB, Installatörsföretagen, Lantmännen, Nordic Capital, ZetaDisplay, AFA Försäkring, Comviq, H&M, Kesko, KPA Pension, Lantmännen, PEAB, Permobil, PwC, Raketech, Region Stockholm, Sandvik, SEB, Skandikon, Svea Ekonomi, Tele2, Tieto, Volkswagen och Valmyndigheten. Vi växer med nya medarbetare och kunder varje månad.

Våra kontor har bra lägen nära pulsen. I Stockholm finns vi på Katarinavägen och i Örebro hittar du oss på Fabriksgatan.

Tillsammans bygger vi ett urstarkt ABIZKO med spjutspetskompetens och knivskarpt fokus inom våra områden; Försäljning, Leverans och Rekrytering.

Mats Lidström
Solutions Architect
Viktor Högberg
Integration Lead
Krister Skoog
Sales and Recruitment
Patrik Wallgren
System Developer
Andreas Pantzar
Solutions Architect
Mikael Heyners
Infrastructure Consultant
Mathilda Björnhagen
Solutions Architect
Tomas Videfors
Solutions Architect
Catherine Bodén
Senior IT Consultant
Jonas Tarkiainen
Azure Solutions Architect
Linnea Molin
Integration Consultant
Caroline Strindlund Åhström
Integration Consultant