Vi växer och söker .NET-utvecklare

Med ett fantastiskt roligt, utvecklande och framgångsrikt helår 2020 i ryggen, fortsätter ABIZKO Consulting resan och just nu vill vi komma i kontakt med dig som är NET:are och känner att du både vill och kan mer än du får ut idag.

★ Hos oss är en av nycklarna ett professionellt proaktivt uppsökande sälj som bidrar med att skapa de rätta möjligheterna för både medarbetare och kunder. Sen så är det alltid konsultexperten som säger sista ordet och väljer sitt uppdrag. Andra nyckeln är att våra kära medarbetare levererar på topp och guidar våra underbara kunder mot de olika målen. Våra kunder efterfrågar fler ABIZKO-konsulter vilket vi ser som ett mycket viktigt och fint kvitto på vår verksamhet.

★ Våra kärnor är Sälj, Leverans och Rekrytering. Där kraftsamlar vi med ordning och reda MEN skalar bort det vi vet saknar mervärde och är både onödig och tråkig byråkrati. Det vi inte missar är att ha kul också, med lämpliga företagsaktiviteter självklart anpassade efter situationen i samhället.

★ Väx tillsammans med oss och bli en stolt ABIZKO:are du med eller tipsa någon som du vet behöver ett lyft. Här har du en jäkla spännande framtid! Kontakta krister.skoog@abizko.com eller mattias.v.johansson@abizko.com 😊👍