Vi välkomnar Mikael Heyners

ABIZKO Consulting presenterar ytterligare ett urstarkt förvärv i vår seniora Infrastruktur- och VMware expert, Mikael Heyners. En lagspelare av yttersta klass som också tryggt vaktar kassen i vårt lag.

Mikael kommer senast från IT-Total Sweden AB och innan det 12 framgångsrika år på Advania Sweden. Mikael kliver ut direkt första dagen och hjälper kund med sin expertis. Lär känna Heyners nedan:

Förutom att du är en mycket skicklig Infrastrukturexpert, vem är Heyners?

Jag är en social person som verkligen uppskattar att jobba för laget. Laget före jaget är min melodi. Jag har en lång bakgrund inom Infrastrukturområdet där jag trivs kanon. Jag brinner särskilt för virtualisering och har ett särskilt gott öga till VMware som blivit ett av mina expertområden.

Varför valde du just ABIZKO som ditt nästa kliv?

Bra magkänsla. Jag kände en atmosfär av framåtanda när jag kom i kontakt med ABIZKO. Jag gillar lagsport och det kändes direkt att jag kan bidra och passa in i laget. En stark kundbas och ett verkligt fokus från sälj på det jag vill göra var nyckeln.

När du inte jobbar vad gör du då?

När jag inte jobbar spenderar jag gärna tid med familjen. Jag svingar också golfklubban när tillfälle ges eller så hittar ni mig med målvaktsklubba på någon av hockeyrinkarna i Stockholmsområdet.