Välkommen till oss Johan

Vi förstärker med ytterligare en Azure-expert

Fantastiskt roligt att dela en ny kanonförstärkning till ABIZKO Consulting! En riktig Azure expert. Johan Karlsson börjar direkt i ett team hos en av våra nyckelkunder.

Vem är Johan?

Jag är en kille med stort intresse för nya teknologier och har exempelvis jobbat i Azure sedan 2017 senaste åren på Integrationsbolaget. Särskilt brinner jag för molnintegrationer och har ett särskilt gott öga till .Net Core och Azure. Har en stor passion för mitt jobb och gillar verkligen att se resultatet av det man utvecklar. Stark team-känsla är viktigt för mig.

Vi är stolta att ha dig ombord, varför valde du ABIZKO-laget som ditt nästa steg i karriären?

Jag vill vara med och bidra på en häftig resa tillsammans med andra riktiga specialister. ABIZKO är ett drivet och schysst gäng med spetskompetenser inom bland annat integration som jag är bra på. Det passar mig kanonbra. Att få jobba med nya teknologier är viktigt för mig och det får jag göra på ABIZKO i mitt kunduppdrag.

När du inte jobbar vad gör du då?

Förutom att koda så blir det amerikansk fotboll, Superserien & NFL (Favoritlaget är Örebro Black Knights) och en del äventyrsspel med kompisar. Är också ordförande i vår bostadsrättsförening vilket kräver sin tid av ordning och reda 🙂