Välkommen Niklas

Tre snabba frågor

Pang och Bom! ⭐️ För oss på ABIZKO Consulting smäller det högt att få jobba tillsammans med ett proffs som Niklas Allard! Lär känna vår underbara kollega.

Vem är vår nya integrationsstjärna?

Niklas heter jag och bor i Malmö med min familj. Jag har under min karriär jobbat både på produktbolag och konsultbolag och har ett särskilt gott öga för det senare där jag trivs allra bäst. Under åren har jag hunnit bygga på mig en hel del erfarenhet och kompetens inom integrationsområdet, ett område jag brinner för. Jag har också jobbat med andra verksamhetsområden som är en nödvändighet för att kunna designa och implementera integrationer på bästa sätt. Senast kommare jag från Tetra Pak och dessförinnan Enfo.

Berätta lite mer om dig och jobbet?

På jobbet befinner jag mig helst i molnet och jobbar med azure integration services och syr ihop system helst med hjälp av API:n, men någon filflytt får man fortfarande stå ut med då och då. Har en ambition att använda många av azures komponenter, men har insett att man kommer väldigt långt med logic apps, functions och storage tables.

Underbart att ha dig ombord, vad hjälper och stöttar du din kund med?

Sitter från min första arbetsdag på ABIZKO hos ett finansbolag (ny bransch för mig), där jag gör integrationsutveckling i azure. Hoppas på att få hälsa på dem snart, men jobbar remote tills vidare. Känns riktigt roligt!