Nytt styrkebesked!

ABIZKO Consulting välkomnar och presenterar ytterligare en tung rekrytering till ABIZKO-laget. Vår stjärna Elisabeth Blom, senast ENFO. Elisabeth kliver ut direkt som lösningsarkitekt hos kund.

Varför valde du ABIZKO?

Jag fick bra intryck och kontakt med Mattias V. Johansson och Krister Skoog. Det kändes som att ABIZKO och jag ville gå samma väg framåt och åt det håll som jag ville utvecklas. Jag blev också imponerad av att se vilka talanger som valt ABIZKO innan.

Förutom att du är en uppskattad ledare och skicklig konsult, vem är Elisabeth?

En aktiv person som gillar att träffa människor, nätverka och ha många bollar i luften. Senaste året har jag mer fått fokusera på tekniken då pandemin mer eller mindre satt stopp för nätverkande och aktiviteter där man träffar kunder och kollegor.

Vad gör du när du inte jobbar?

Mycket aktiviteter runt mina två tonårsbarn, övningskörning med bil och mc, matlagning, tar hand om hus och hem, hanterar vardagens alla frågor. Tränar. Gillar mest styrketräning och löpning men även spinning. Just nu stort fokus på förberedelser för årets sommarsäsong i mitt växthus och planering av äldsta sonens studentfirande i juni.