3 frågor till Viktor Högberg

Azure och skateboard

Ännu en grym konsult från Gävle. Viktor älskar problemlösning i alla former och har en helhetssyn kring Azure integration.

Förutom att du är otroligt kompetent inom integrationsområdet, vem är Viktor?

Jag är en glad Gävlebo som jobbat med integration inom Azure sedan början på 2016. Min fru och jag har två underbara barn tillsammans och vi är bosatta ca 10 minuter utanför Gävle i ett hus vi byggt. Jag älskar problemlösning i alla dess former och strävar alltid efter struktur och kvalitet i det saker jag gör.

Vad är viktigt för dig när du jobbar med komplexa Integrationslösningar hos kunder?

Att skapa värde åt kunden. Just nu pratas det mycket om t.ex. migrering till molnet och då är det viktigt att inte bara klara av målen man har utan att komma ur projektet med mervärde. Inom integrationsområdet är det centralt att kunna se helheten i saker och ting. Det är även viktigt att ha koll på sina miljöer, både infrastruktur samt övervakning, speciellt för komplexa integrationer.

Vad brinner du för utanför jobbet?

När jag inte spenderar tid med barn och familj så gillar jag att studera kinesiska samt resa. Oftast blir det resor till Kina för att hälsa på min frus släkt. Jag gillar även flugfiske och att åka skateboard. Senaste åren har det dock varit husbygge som tagit upp det mesta av tiden.