3 frågor till Emelie Fridström

Varmt välkommen till ABIZKO Consulting teamet Emelie Fridström. En grym förstärkning! Emelie är en supervass systemutvecklare med stor kapacitet och kunskap med extra spets inom Frontend-utveckling. Emelie har precis startat och finns tillgänglig för uppdrag, så ni vakna beställare ta chansen och kontakta oss vid intresse/behov. Lär känna Emelie lite bättre här nedan.

Förutom att du är en ödmjuk och mycket skicklig Frontend-utvecklare, vem är Emelie?

Jag drivs av att lära mig nya saker och att det som jag är med och skapar ger nytta och är användbart. För mig är det även viktigt att trivas och ha roligt på jobbet och med kollegorna.

När började du och varför valde du just ABIZKO som ditt nästa steg?

Jag började på ABIZKO vid årsskiftet. Jag valde ABIZKO eftersom det är ett litet och genuint konsultbolag där fokus ligger på kvalitet, inte kvantitet. Det finns ett stort engagemang hos alla mina konsultkollegor och det känns bra att få vara en del av detta härliga gäng!

Vad brinner du för utanför jobbet?

Utanför jobbet brinner jag för att konsumera streamingtjänster i form av film och serier. Men jag har även ett omättligt inrednings- och renoveringsintresse vilket jag för utlopp för med mitt fritidshus som jag har renoverat och byggt till de senaste 5 åren.