3 Frågor till Christofer Ohlsson

Gävles grymmaste konsult. Så är det.

Dags att presentera Christofer Ohlsson. Gävles grymmaste konsult som ser fram emot att få vara med och bygga upp en ny verksamhet och sätta en kultur och anda ihop med drivna kollegor.

Förutom att du är en ödmjuk, briljant och senior .NET utvecklare, vem är Christofer?

En gång i livet har jag köpt en självhjälpsbok. Den hette "Refuse to choose" och handlar om att det är okej att ha många spridda intressen och styrkor, samt att det är okej att inte välja bort någon av dem. Tror jag. Läste aldrig boken. Men beskrivningen passar: Jag gillar utöver programmering även att bidra till att utforma en kreativ jobbkultur, att laborera med skriftspråket och mycket mer.

När började du på ABIZKO och varför valde du just ABIZKO som ditt nästa steg?

Jag började på ABIZKO 18 mars i år och dök rakt in i mitt första kundprojekt dag ett. Förmånen att få vara med och bygga upp en ny verksamhet och sätta en kultur och anda ihop med drivna kollegor var lockelsen.

Vad brinner du för utanför jobbet?

Barnen får ju mycket uppmärksamhet. Just nu: programmeringsbart Lego med tioåringen och sätt att förvandla tandborstningen till en lek med treåringen. Andra lyckoämnen: Den uppskattade pubquizzen jag håller i varannan vecka, Liverpools fotbollsframgångar och en stadig ström av konserter att gå på - bokat inför hösten är hittills Heather Nova på Nalen och Pixies på Cirkus.