Nyheter

7 mars 2022

Vi är oerhört stolta och lyckliga över att få möjligheten att vara en del av den professionella och välkomnande HiQ/Frends Enterprise iPaaS-familjen.

Läs Mer
31 januari 2022

Det är med stolthet och glädje vi delar måndagsnyheten att Jimmy Hjelte, en ytterst välmeriterad Solutions Architect, förstärker ett redan urstarkt ABIZKO-lag.

Läs Mer
27 januari 2022

Pang och Bom! ⭐️ För oss på ABIZKO Consulting smäller det högt att få jobba tillsammans med ett proffs som Niklas Allard! Lär känna vår underbara kollega.

Läs Mer
10 november 2021

Vi välkomnar idag med stolthet och glädje en av de tyngsta och mest välrenommerade arkitekterna i branschen, Anders Carlsson.

Läs Mer
7 oktober 2021

ABIZKO Consulting stärker organisationen ytterligare genom att Elisabeth Blom tar över VD-rollen.

Läs Mer
15 september 2021

Idag välkomnar vi Catherine Bodén till ABIZKO Consulting.

Läs Mer
10 september 2021

Efter 8 år på e-man AB och 5 år på Enfo väljer Jarkko Tamola Råback, erfaren integrationsspecialist, ABIZKO Consulting ❤️

Läs Mer
6 augusti 2021

Vi välkomnar en mycket välrenommerad och erfaren Azure Solutions Architect till laget.

Läs Mer
30 juni 2021

Här mycket rolig nyhet från våran Elisabeth Blom 😊👍

Läs Mer
24 juni 2021

ABIZKO Consulting tackar alla kunder, partners och medarbetare för en fantastisk första halvlek på året.

Läs Mer

ABIZKO Consulting presenterar ytterligare ett urstarkt förvärv i vår seniora Infrastruktur- och VMware expert, Mikael Heyners. En lagspelare av yttersta klass som också tryggt vaktar kassen i vårt lag.

Läs Mer

Hemma hos Pantzar andra veckan i juni.

Läs Mer

Hallå nätverket! Viktor Högberg här. Jag behöver fler integrationskonsulter till våra spännande kundprojekt. I min roll som Integration Lead bygger jag ett förstklassigt Integrationsteam på ABIZKO Consulting.

Läs Mer
6 juni 2021

Grattis Sverige och Glad Nationaldag alla önskar ABIZKO Consulting☀️

Läs Mer

Kan det vara en Tre Kronor-keeper, deltagare i årets Masked Singer eller en ny tung konsult som ansluter till ABIZKO-laget?

Läs Mer
23 maj 2021

Alla våra medarbetare är ute på rätt uppdrag där vi stöttar våra kunder inom områdena Integration, Systemutveckling och Infrastruktur och Säkerhet.

Läs Mer

Fantastiskt roligt att dela en ny kanonförstärkning till ABIZKO Consulting! En riktig Azure expert. Johan Karlsson börjar direkt i ett team hos en av våra nyckelkunder.

Läs Mer
23 april 2021

ABIZKO Consulting välkomnar och presenterar ytterligare en tung rekrytering till ABIZKO-laget. Vår stjärna Elisabeth Blom, senast ENFO. Elisabeth kliver ut direkt som lösningsarkitekt hos kund.

Läs Mer
1 april 2021

ABIZKOs påskharar Krister Skoog och Mattias V. Johansson jobbar in i det sista. Ett genuint hantverk, made by ABIZKO hos ABIZKO, på Regeringsgatan till våra fantastiska kollegor!

Läs Mer

Med ett fantastiskt roligt, utvecklande och framgångsrikt helår 2020 i ryggen, fortsätter ABIZKO Consulting resan och just nu vill vi komma i kontakt med dig som är NET:are och känner att du både vill och kan mer än du får ut idag.

Läs Mer
3 mars 2021

12 februari var kinesiska nyåret och Viktor Högberg från ABIZKO var med på Live-tv i Kina och hälsade Gott nytt år från Sverige.

Läs Mer
19 februari 2021

ABIZKO Consultings resa fortsätter! Idag välkomnar vi med stolthet vår nya kompis och stjärna Mathilda Björnhagen. En sann superkraft, grymt skicklig lösningsarkitekt och driven projektledare! Lär känna Mathilda nedan:

Läs Mer
12 februari 2021

Vi presenterar Tomas. Erfaren lösningsarkitekt med tekniskt intresse och ett starkt tillskott till ABIZKO.

Läs Mer
23 december 2020

Året är inte slut men vi vill kort sammanfatta och tacka för ett genuint starkt 2020. Med ett hungrigt, ödmjukt och superkompetent gäng har vi haft kul, presterat tillsammans, utvecklat oss själva och bidragit till våra grymma kunders förflyttningar.

Läs Mer

I skuggan av pandemin Covid-19 finns många andra samhällsproblem. ABIZKO Consulting har gjort och gör Pro bono jobb (100% välgörenhet) för stödföreningen Rise, för deras ofta livsviktiga insats för vuxna som utsatts för incest och sexuella övergrepp som barn. Läs vad ABIZKO, genom vår skicklige arkitekt Andreas Pantzar, gör för att utveckla organisationens viktiga arbete.

Läs Mer

Vi fortsätter strategin att kraftsamla på våra kärnor i verksamheten och ser grymma resultat. Redan nu är 75% förlängda för hela 2021. ABIZKO Consultings medarbetare gör avtryck hos våra kunder där vi jobbar i de mest intressanta kunduppdragen i flera branscher.

Läs Mer
15 oktober 2020

Varmt välkommen Linus Waerner, en grym arkitekt som tar ABIZKO flaggan i Örebro. Linus är direkt inne i en av våra molnleveranser till internationell kund.

Läs Mer

Med förfrågningar om utökade engagemang hos våra starka kunder söker vi flera nya medarbetare i roller som Arkitekt, Systemutvecklare och Integrationskonsulter. På senaste Microsoft teknologin. Hör av dig eller tipsa. Missa inte chansen!

Läs Mer
17 juni 2020

Då vi följer våra kunders olika riktlinjer så är det fortsatt hemarbete som gäller för några av våra leveransteam. I dessa tider är det extra viktigt att hjälpa varandra. Därför erbjuder ABIZKO Consulting entreprenörer/startup/nyexade studenter som har ett driv och vill något mer, att kostnadsfritt nyttja vårt kontor under Q3 till att börja med.

Läs Mer
14 juni 2020

Läs Mer

Möt ABIZKO Consultings och "Stockholms stolthet", vår nya seniora lösningsarkitekt Andreas Pantzar. En nyckelspelare på mittfältet i vårt Guldlag. Andreas hjälper ett spännande försäkringsbolag i deras resa med sin expertis!

Läs Mer
13 mars 2020

ABIZKO Consulting bygger vidare bolaget steg för steg. Ett exempel är att vi på kort tid visat att vi är riktiga Microsoft experter genom att förtjäna Silver Partner status i både Application Development och Application Integration.

Läs Mer

ABIZKO Consultings seniora konsultexpert Mats Lidström levererade en spännande presentation av Episerver CMS för utvecklarna på Folksam med fokus på att inspirera. Moln, Azure, Episerver DXP, Headless och Progressive Web Apps var i centrum.

Läs Mer

Leverans idag på SPPs exklusiva förfrågan till ABIZKO Consulting att inspirera 35 medarbetare om det allra senaste i ämnet Devops.

Läs Mer

Välbesökt och mycket uppskattad inspiration- och kunskapsdelning igår på Integration User Group.

Läs Mer

Här utbildar ABIZKOs konsult Andreas Pantzar ett härligt ambitiöst gäng i Ciscos Meraki 365. Andreas fick den allra finaste återkopplingen som kursledare!

Läs Mer

Varmt välkommen till ABIZKO Consulting teamet Emelie Fridström. En grym förstärkning! Emelie är en supervass systemutvecklare med stor kapacitet och kunskap med extra spets inom Frontend-utveckling. Emelie har precis startat och finns tillgänglig för uppdrag, så ni vakna beställare ta chansen och kontakta oss vid intresse/behov. Lär känna Emelie lite bättre här nedan.

Läs Mer
10 januari 2020

Vi välkomnar Philip Börlin. En musikskapande konsult och driven utvecklare.

Läs Mer

ABIZKO vill tacka alla deltagarna och talarna som gjorde kvällen så lyckad i trevlig miljö på Hotell Kung Carl den 12:e november.

Läs Mer

Vi välkomnar Mattias Lögdberg, Solutions Architect, MVP Azure och Advisor för Microsofts globala produktgrupp inom integration.

Läs Mer
6 november 2019

Vi välkomnar Simon Edman, en fantastisk integrationskonsult med skarpt sinne för problemlösning.

Läs Mer
29 oktober 2019

Möt Ola Sandén, Senior System Architect. En tung pjäs i vårt företagsbygge!

Läs Mer

Ännu en grym konsult från Gävle. Viktor älskar problemlösning i alla former och har en helhetssyn kring Azure integration.

Läs Mer

Mod. Vilja. Kunskap. Ny hemsida uppe som är gjord på vårat sätt. Vi växer med nya kunder och medarbetare varje månad. Läs mer om oss på hemsidan. ABIZKO kan vara något just för dig, hör av dig eller ring! hej@abizko.com / 073 664 48 39

Läs Mer

Idag öppnade ABIZKO kontor i Gävle. Mitt i pulsen på Drottninggatan. Kanonkul och speciellt att få dela denna upplevelse tillsammans med ABIZKOs ödmjuka IT proffs där vi tillsammans fokuserar på att bli starkast - inte störst. Nu kör vi, Gävle!

Läs Mer
20 juni 2019

ABIZKO var mötesplatsen när Stockholm Azure Meetup levererade sommarspecial. Utöver intressanta och högaktuella ämnen på agendan fick vi även tid att umgås och lära känna varandra i kvällssolen. Glad midsommar alla!

Läs Mer

Dags att presentera Christofer Ohlsson. Gävles grymmaste konsult som ser fram emot att få vara med och bygga upp en ny verksamhet och sätta en kultur och anda ihop med drivna kollegor.

Läs Mer

Vi kan stolt presentera Jonne Bentlöv, Bo Kaspers Orkester, som bolagets Brand Ambassador. Välkommen till teamet!

Läs Mer

Lär känna gänget bakom Abizko Consulting. Den här gången har turen kommit till Mats Lidström. En norrlänning från Skellefteå.

Läs Mer